İkinci Sayımız İle Sizlerleyiz

saadettin

Saadettin Erdinç
Yönetim Kurulu Başkanı

Merhaba değerli dostlarımız,

Navigatour Seyahat Dergisi ile ikinci sayımızda da huzurlarınızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk sayımızın sizlerden gördüğü beğeni ve alaka için Navigatour Seyahat Dergisi ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz.

Seyahatler birleşmeye, bir arada olmaya, farklı kültür ve gelenek sahibi toplumları bir arada tutmaya yarayan en ideal köprülerdir. Her seyahat içeriği ne olursa olsun, gerek iş amaçlı veya gerekse tatil, coğrafyaları, insanları, toplumları ve kültürleri mutlak yakınlaştırır, kaynaştırır. Navigatour Seyahat Dergisi olarak bizler seyahat planlarınızın her aşamasında sizlere rehberlik edebilmenin keyifli mutluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Turizm sektöründeki farklılıkları, yenilikleri, hizmet yelpazemizle birlikte harmanlayarak sizlerle paylaşıyoruz. Seyahatte sıhhat vardır. Hem ruhen hem de bedenen rahatlatıcı ve dinlendirici seyahatleri sizlere sağlamakta biz seyahat erbabının başlıca vazifelerindendir. Biz bu anlayış ve heyecanla sürdürdüğümüz çalışmalarımızı dergimiz vasıtasıyla sizlere ulaştırmayı hedefliyoruz.

İlk sayımızda olduğu gibi bu sayımızda da Uzakdoğu, Afrika ve Güney Amerika’dan keyif ve keşif turları alternatifleri sunduk.

Uzmanlık sahalarımızdan olan Suudi Arabistan coğrafyasından bu sayımızda sizlere tanıttığımız Dammam şehri eminim ki iş adamı dostlarımızın ilgisini çekecektir.

2016 yılı Umre turları devam etmekte. Umre heyecanını yaşamak isteyen kıymetli misafirlerimize, yaptığımız hizmetin hassasiyetinin bilinci ile rehberlik yapmaya devam etmekteyiz.

Bu konuların yanı, sıra değerli yazarlarımızdan araştırma, gezi notları ve fikir alanlarındaki yazılarını beğenerek okuyacağınızı ümit ediyoruz.

Bu vesile ile tekrar beğeni, alaka ve desteklerinize teşekkür eder, sonraki sayılarımızda buluşabilmeyi niyaz ederiz. Hepiniz Allah’a emanet olunuz…