Gizem Dolu Ülke Vietnam

Hanoi – Danang – Saigon

İSTANBUL İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 12:00’de Navigatour yetkilileri ile buluşma. Saat 15:00’de Malezya Havayolları’nın MH 031 sefer sayılı uçağı ile Kuala Lumpur aktarmalı olarak Hanoi’ye hareket.

KUALA LUMPUR – VIETNAM (HANOI) Saat 07:05’de Kuala Lumpur’a varış ve MH 752 ile saat 10:45’de Vietnam’ın Başkenti Hanoi’ye uçuş. Saat 13:10’da Hanoi’ye varış, otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam üzeri Dünyaca ünlü Vietnam su kuklaları gösterisi. Geceleme otelimizde.

HANOI Kahvaltı sonrası tam gün şehir turu. Görülecek yerler Vietnam’ın birleştiricisi ve kurucusu Ho Chi Minh’in evi, Tek kolon Pagoda, 11. yy. da inşa edilen ve Vietnam’ın ilk üniversitesi olan Literatür Tapınağı. Optional Öğlen yemeğini takiben Etnoloji müzesi, Hoan Kiem gölü, Fransız kolonisi (Old Quarter) bölümündeki 1 saatlik cyclo turu yer almakta. Takiben otele dönüş. Geceleme otelimizde.

DANANG Kahvaltı sonrası tüm gün serbest zaman.

DANANG Kahvaltı sonrası tüm gün serbest zaman.

DANANG – SAIGON (HO CHI MINH) Kahvaltı sonrası havaalanına transfer ve Vietnam Havayolları ile Saigon’a uçuş. Saigon’da otelimize yerleşmemizi takiben Saigon şehir turu. Görülecek yerler Savaş müzesi, Postane ve katedral, eski başkanlık sarayı, Çin mahallesi ve Thien Hau Pagoda’sı. Takiben otele dönüş. Geceleme otelimizde.

SAIGON (HO CHI MINH) – CU CHI TÜNELLERİ Kahvaltı sonrası Amerikan – Vietnam savaşının yaşandığı Cu Chi tünellerine hareket. 200 km. den daha uzun olana bu tünelleri kullanarak Vietnamlılar 5 yıldan fazla süre Amerikalılara direndiler. Cu Chi bölgesi gündüz Amerikalıların gece ise Vietnamlıların kontrolünde olarak çok kanlı çarpışmalara sahne olmuştur. Vietnamlıların hangi şartlarda yıllarca yaşadıklarını nasıl cephane temin ettiklerini ve Amerikalılara karşı nasıl direndiklerini göreceğiz. Öğle vakti şehir merkezine dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 SAIGON (HO CHI MINH) – KUALA LUMPUR – İSTANBUL HAREKET Kahvaltı sonrası, serbest zaman. Saat 12:00’de hotelden çıkış işlemleri. Saat 17:00’de Saigon Havaalanına hareket ve MH 767 ile saat 19:35’de Kuala Lumpur’a uçuş. Saat 22:30’da Kuala Lumpur’a varışı takiben Saat 00:30’da MH 030 ile İstanbul’a hareket.

İSTANBUL Türkiye saatiyle sabah 06:00’da İstanbul’a varış.

İlginizi çekebilecek yazılar

Uzak Geziler – Malezya

Langkawi – Kuala Lumpur İSTANBUL İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 12:00’de Navigatour yetkilileri ile buluşma. Saat …