Safari ve Okyanus – Tanzanya

Zanzibar – Serengeti

İSTANBUL – DAR ES SALAAM
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 18:15’de Türk Havayolları uçuşu ile Dar Es Salaam’a uçuş. Saat 02:30’da Dar Es Salaam’a varış. Havaalanında karşılama ve hotele hareket.

DAR ES SALAAM – ZANZİBAR
Saat 09:00’a kadar otelde istirahat ve kahvaltı. Takiben otelden alınış ve Dar Es Salaam şehir turu. Görülecek yerler arasında; Zanzibar köle ticareti, Shrazi medeniyeti, Tanzanya genelinde keşfedilen fosiller ve Afrika – İngiliz koloni dönemi ile ilgili bilgi sahibi olacağınız Milli Müze, Makonde Carvers (hediyelik satın alabileceğiniz, tipik el işi ahşap oymacılık merkezi), Tanzanya genelinde 120 kabilenin yaşam tarzını ve ev tiplerini gösteren Village museum ve Afrika desenli çeşitli tablolar ve grafik çalışmalarının boyandığı ve satıldığı el sanatları merkezi olan Tinga Tinga yer almakta. Saat 14:00’de Zanzibar iç hat uçuşunuz için havaalanına hareket.

Saat 15:30’de Zanzibar uçuşu. 20 dakika süren bu kısa uçuşu takiben saat 15:50’de Zanzibar’a varış ve adanın kuzeyinde Kiwengwa bölgesindeki resorta transfer. Yerleşme ve serbest zaman.

ZANZİBAR Serbest zaman. Geceleme Zanzibar’da.

ZANZİBAR
Serbest zaman. Geceleme Zanzibar’da.

ZANZİBAR Kahvaltı sonrası, adanın kalbi olarak kabul edilen Stone Town’a transfer. Varışı takiben Stone Town turu. Tur esnasında geçmişin en büyük köle pazarlarından biri olan Stone Town’ın dar sokaklarında yürüyecek, Anglican Katedrali, Sultan Sarayı, Eski Arap Kalesi, Freddie Mercury doğduğu ve çocukluk yıllarını geçirdiği ev görülecektir. Serbest zaman. Geceleme Zanzibar’da.

ZANZİBAR – ARUSHA – TARANGIRE
Kahvaltı sonrası, havaalaanına transfer ve saat 09:30 civarı Arusha’ya uçuş. Saat 12:30 Arusha’ya varış. Öğle yemeğini takiben Tarangire Milli Parkına hareket.

TARANGIRE – SERENGETI
Kahvaltı sonrası, havaalaanına transfer ve saat 09:30 civarı Arusha’ya uçuş. Saat 12:30 Arusha’ya varış. Öğle yemeğini takiben Tarangire Milli Parkına hareket.

SERENGETI
Tüm gün Serengeti bölgesinde geçirilecektir. Öğle yemeği paket servisi olarak sunulacaktır.

SERENGETI – NGORONGORO – KRATER TURU
Tüm gün Serengeti bölgesinde geçirilecektir. Öğle yemeği paket servisi olarak sunulacaktır.

NGORONGORO – ARUSHA – DAR ES SALAAM
Ngorongora’da geçirilecek yarım gün tur sonrası, öğle yemeği servis edilecektir Takiben havaalanına hareket ve saat 15:20 civarında Dar Es Salaam’a uçuş. Saat 17:30 civarı Dar Es Salaam’a varış ve akşam yemeği için şehir merkezine hareket. Yemek sonrası, Dar Es Salaam Havaalanına transfer.

DAR ES SALAAM – ISTANBUL
Saat 03:55’de TK 604 ile İstanbul’a hareket. Saat 12:10’da İstanbul’a varış.

İlginizi çekebilecek yazılar

Uzak Geziler – Malezya

Langkawi – Kuala Lumpur İSTANBUL İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 12:00’de Navigatour yetkilileri ile buluşma. Saat …