Uzak Geziler – Malezya

Langkawi – Kuala Lumpur

İSTANBUL İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 12:00’de Navigatour yetkilileri ile buluşma. Saat 15:00’de Malezya havayollarının MH 031 sefer sayılı uçağı ile Kuala Lumpur’a hareket.

KUALA LUMPUR – LANGKAWI Saat 07:05’da Kuala Lumpur’a varış ve MH 1430 ile 08:30’da Langkawi Adası’na uçuş. Saat 09:25 Langkawi adasına varış ve takiben Langkawi Ada turu. Turumuz sırasında Langkawi adasının doğası, Mahsuri Türbesi, Asya’nın en büyük sualtı akvaryum müzelerinden olan 5000 canlının yaşadığı Underwater World, Kuah Town, Kartal Meydanı gezilecek. Daha sonra resort hotelimize gidiş ve yerleşme. Takiben serbest zaman. Geceleme otelimizde.

LANGKAWI Kahvaltı sonrası gün boyu serbestzaman. Gecelemee otelimizde. Dilerseniz extra Mongrow yağmur ormanları turu yapabilirsiniz. Bu turda çok çeşitli balıkları görebileceğiniz balık çiftliği gezisi, Kartal besleme ve yarasa mağarasını gezebilirsiniz.

LANGKAWI Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelimizde.

LANGKAWI Kahvaltı sonrası gün boyu serbest zaman. Geceleme otelimizde.

LANGKAWI – KUALA LUMPUR Kahvaltı sonrası 08:30 otelden ayrılarak havaalanına transfer ve MH 1439 10:00 Kuala Lumpur’a uçuş. Saat 11:00 Kuala Lumpur’a varış şehir turu. Görülecek yerler arasında Kral Sarayı, Çin Mahallesi (Petaling Street), Sultan Abdul Samad Binası, Bağımsızlık Meydanı, National Monument, Dünyanın en yüksek kulelerinden biri olan Minare of Kuala Lumpur’dan panoramik şehir görüntüsü bulunmakta. Hotelimize gidiş ve yerleşme. Takiben serbest zaman. Geceleme otelimizde.

KUALA LUMPUR – İSTANBUL Kahvaltı sonrası, saat 12:00’de hotelden çıkış işlemleri. Akşam 20:30’a kadar serbest zaman ve havaalanına transfer. Malezya yerel saatiyle 00:30’da Malezya Havayolları’nın MH 030 sefer sayılı uçağı ile İstanbul’a hareket.

İSTANBUL Türkiye saatiyle sabah 06:00’da İstanbul’a varış.

İlginizi çekebilecek yazılar

Seyahat Üzerine Düşünceler

Yahut Bir Başka Açıdan Seyahat Dr. Bekir Tank Seyahat, insanlık tarihi kadar eski ve çağrıştırdığı …