Renklerin Dünyası Fas

Casablanca – Marrakesh

İSTANBUL – CASABLANCA İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 09:55’de Türk Hava Yolları ile Casablanca’ya uçuş. Yerel saat ile 13:00’de varış ve takiben Fas’ın en büyük şehri ve ticaret başkenti olan Casablanca’nın şehir turu. Görülecek yerler arasında Birleşmiş Milletler Meydanı, Büyük Pazar yeri, Corniche Semti ve dünyanın en büyük camilerinden olan 2. Hasan Camisi bulunmaktadır. Daha sonra otelimize yerleşme ve serbest zaman. Geceleme Casablanca’da.

RABAT – VOLUBILIS – MEKNES – FEZ Sabah kahvaltıyı takiben Casablanca şehrinden hareket. 90 kilometrelik yolun alınmasını takiben Rabat şehrine ulaşım ve Rabat şehir turu. Görülecek yerler arasında 5. Muhammed Anıt Kabri, 12. yüzyıl Hassan Kulesi, Kral Sarayı çevresi (Mechouar). Takiben Meknes şehrine hareket ve Meknes turu. Takiben UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan antik Roma kenti Volubilis ziyareti. Daha sonra, Fez şehrine ulaşım. Otelimize yerleşme ve serbest zaman. Geceleme Fez’te.

FEZ Sabah kahvaltıyı takiben Fez şehir turu. Görülecek yerler arasında Fez el-bali (Eski şehir), 2. İdris Türbesi, El-Attarine ve Bouannania Medreseleri, Geleneksel Deri imalathaneleri (Tanneries), Kairaouine Camii Medresesi, Nejjarine Çeşmesi, Şehir sur duvarları ve panoramik bakış bulunmaktadır. Tur sonrası serbest zaman. Geceleme Fes’de.

FEZ – MARRAKESH Sabah kahvaltıyı takiben Marrakesh’e hareket. Yolculuğun toplam mesafesi 490 km’dir. Yolculuğumuz Sedir ağacı ormanları ve Atlas dağlarının muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleşecektir. Yolda Beni Mellal’de öğle yemeği molası verilecektir. Akşam üzeri Marrakesh’e ulaşım. Geceleme Marrakesh’de.

MARRAKESH Sabah kahvaltıyı takiben Marrakesh şehir turu. Görülecek yerler arasında Menare Bahçesi ve Havuzu, Koutouba Camisi’nin Minaresi, Saadien Hanedanı Türbeleri, Bahai Sarayı, Eski şehir (Medine), Afrika’nın en hareketli meydanı olan Djemaa El Fna Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası serbest zaman. Geceleme Marrakesh’de.

MARRAKESH Sabah kahvaltıyı takiben Marrakesh’de serbest zaman. Geceleme Marrakesh’de. Serbest gününüzde, Marrakesh’in eski şehir kısmında (Medine) alış veriş edebilir veya Essaouira şehrine günü birlik bir gezi yapabilirsiniz.

MARRAKESH – CASABLANCA Sabah kahvaltıyı takiben Casablanca’ya hareket. yolculuğun toplam mesafesi 240 Km’dir. Varışı takiben otelimize yerleşme ve serbest zaman. Geceleme Casablanca’da.

CASABLANCA – İSTANBUL Sabah kahvaltıyı takiben Casablanca havaalanına hareket ve saat 14:00’de Türk Hava Yolları ile Casablanca – İstanbul uçuşu. Türkiye saatiyle 20:40’da İstanbul’a varış.

İlginizi çekebilecek yazılar

Uzak Geziler – Malezya

Langkawi – Kuala Lumpur İSTANBUL İstanbul Atatürk Havalimanı’nda saat 12:00’de Navigatour yetkilileri ile buluşma. Saat …